| Pesme za Tanju! | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
Macha
Број порука : 46 Registration date : 11.03.2009
| Наслов: Pesme za Tanju! Sat Apr 11, 2009 12:22 pm | |
| Videla sam da ce tanja da snimi novi cd materijal pa me interesuje dali mozemo mi fanovi da napravimo jednu pesmu za tanju i dali ona hoce da snimi? volelabi da svaki napise neku lepu pesmu pa ako se svidi tanji moze da je odpeva sto da ne. ja sam napisala jednu mlogo lepu pesmu za tanju napisacu posle na orum.
tanja kiss | |
|
| |
Jasmin_2_hott
Број порука : 98 Registration date : 20.03.2009
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Sat Apr 11, 2009 5:55 pm | |
| Ja predlazem da snimi od Veki Zmije: Ori Mile al duboko,znajuci Tanju sigurno bi napravila BUM sa tom pesmom.
TANJA UMRO SAM ZA TOBOM TI NISI ZAMNOM PLAKALA! | |
|
| |
Jasko
Број порука : 137 Registration date : 12.03.2009
| Наслов: super predlog Sun Apr 12, 2009 4:26 am | |
| Ja predlažem da obradi od Cece "Cvetak zanovetak"! super ideja a mozda i pesma izlazim iz tvoga stana!!!!!!fanovi sta kazete | |
|
| |
tanjofil
Број порука : 27 Registration date : 12.04.2009
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Sun Apr 12, 2009 4:29 pm | |
| jedan moj drug je napisao pesmu za Tanju, pa da je ekskluzivno podelim sa vama. Mislim da će biti njen najveći hit, pravi boom!
Plavi decko
Kristali, kristali, veliki i mali zeleni i žuti, crveni i plavi recite mi sudbinu, recite kristali dal' ce jednom biti moj onaj decko plavi
Opet hvatam samu sebe, opet citam horoskop mesto da ga samo zgrabim i vodim u bioskop Svi mi kažu draga curo ostavi horoskop da gledaš nocu zvezde ne treba ti teleskop
Otišla sam do vracare da mi gleda u dlan ona meni samo rece devojko imam plan Gledala je ja u cudu, gledala ko dvorsku ludu nisam mnogo verovala svom tom njenom trudu
Poduci me ona zanatima drevnim što ucinice muškarca svojoj ženi vernim Mnogo sam se radovala, rešila se treme zavolece, zavolece plavokosi mene | |
|
| |
tanjofil
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Sun Apr 12, 2009 4:33 pm | |
| Naravno, ako je Tanjica zainteresovana, neka me slobodno kontaktira. Imamo još dosta tekstiva spremih. Pošto je ova pesma namenski pisana za nju, ne bismo voleli da završi kod neke druge pevačice. Pozdrav | |
|
| |
Jasko
Број порука : 137 Registration date : 12.03.2009
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Mon Apr 13, 2009 2:16 am | |
| Tanja bi mogla da snimi od Zlate Petrović pjesmu "Leptirići". Leptirići proradili u, u u stomaku mom, ajde mi dođi... | |
|
| |
Macha
Број порука : 46 Registration date : 11.03.2009
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Mon Apr 13, 2009 7:26 am | |
| - tanjofil ::
- jedan moj drug je napisao pesmu za Tanju, pa da je ekskluzivno podelim sa vama. Mislim da će biti njen najveći hit, pravi boom!
Plavi decko
Kristali, kristali, veliki i mali zeleni i žuti, crveni i plavi recite mi sudbinu, recite kristali dal' ce jednom biti moj onaj decko plavi
Opet hvatam samu sebe, opet citam horoskop mesto da ga samo zgrabim i vodim u bioskop Svi mi kažu draga curo ostavi horoskop da gledaš nocu zvezde ne treba ti teleskop
Otišla sam do vracare da mi gleda u dlan ona meni samo rece devojko imam plan Gledala je ja u cudu, gledala ko dvorsku ludu nisam mnogo verovala svom tom njenom trudu
Poduci me ona zanatima drevnim što ucinice muškarca svojoj ženi vernim Mnogo sam se radovala, rešila se treme zavolece, zavolece plavokosi mene | |
|
| |
tanjofil
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! Mon Apr 13, 2009 8:09 am | |
| Samo da dodam da je "Plavi dečko" zamišljen kao nastavak hita "Bićeš moj". | |
|
| |
Admin Admin
Број порука : 157 Registration date : 12.02.2009
| Наслов: POZDRAV NAJBOLJI CLANOVI NA SVETU Mon Apr 13, 2009 1:34 pm | |
| DRAGI FANOVI NARAVNO DA JE TANJA ZANITERSOVANA ZA NEKE LEPE PESME ONA CE OVAJ KOJI DAN DA SE PO PRVI PUT DRUZI SA VAMA NA FORUMU SLOBODNO OTVORITE TEMU ZA PESME PA IH SALJITE A MOZETE I DIREKTNO DA IH POSLAJTE TANJA NA NJEN EMAIL tanjakovacevic18@gmail.com | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Pesme za Tanju! | |
| |
|
| |
| Pesme za Tanju! | |
|