TANJA KOVACEVIC
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TANJA KOVACEVIC

Tanja Kovacevic Fan Forum

HomePortalGalleryLatest imagesТражиРегиструј сеПриступи

Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci

Go down 
3 posters
АуторПорука
Jasko

Jasko

Број порука : 137
Registration date : 12.03.2009

Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Empty
ПорукаНаслов: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci   Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Icon_minitimeSat Mar 21, 2009 10:16 am

Evo, u ovu temu možemo da postavljamo spotove naše Tanjice.
Pošto su svi njeni spotovi fenomenalni, snimljeni filmskim kamerama i u odličnom ambijentu, onda se nadamo da će ovdje biti što više spotova. Laughing
Назад на врх Go down
tanja's fan

Број порука : 28
Registration date : 08.03.2009

ПорукаНаслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci   Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Icon_minitimeSat Mar 21, 2009 11:22 am

Ja sam vise za kvalitet,ne kvantitet...
Mogla je Tanja da uradi 5 bezveznih spotova,ali nije,ona je uradila 1 visokobudžetni!Tako to rade svjetske zvijezde. Crying or Very sad Embarassed
Назад на врх Go down
Jasko

Jasko

Број порука : 137
Registration date : 12.03.2009

ПорукаНаслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci   Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Icon_minitimeSat Mar 21, 2009 11:26 am

Slažem se s tobom!

To je dokaz da je postala velika zvijezda i da ozbiljno razmišlja o svojoj karijeri. Vidimo danas kako neke pjevačice snimaju spotove za sve pjesme. Naša je Tanja snimila jedan spot koji je vrhunski. Crying or Very sad

Obožavam onu šupu iz spota! Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Macha

Macha

Број порука : 46
Registration date : 11.03.2009

ПорукаНаслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci   Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Icon_minitimeSat Mar 21, 2009 11:29 am

Meni je Tanja lepa usvaki spot! mnogo volim tvoji spoti! videlasam te na jutube altka si mi i lepa lepo pevas. za Tanju spoti nisu nipotrebni ona je meni super ibez spoti.
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci   Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Icon_minitime

Назад на врх Go down

Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci
Назад на врх 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Tanjini hitovi za download!
» VIDEO SA AMERICKE TURNEJE
» BICES MOJ VIDEO PESMA
» VIDEO SLIKA SA NASTUPA IZ KENTAKIJA USA