Jasko
Број порука : 137 Registration date : 12.03.2009
| Наслов: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Sat Mar 21, 2009 10:16 am | |
| Evo, u ovu temu možemo da postavljamo spotove naše Tanjice. Pošto su svi njeni spotovi fenomenalni, snimljeni filmskim kamerama i u odličnom ambijentu, onda se nadamo da će ovdje biti što više spotova. | |
|
tanja's fan
Број порука : 28 Registration date : 08.03.2009
| Наслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Sat Mar 21, 2009 11:22 am | |
| Ja sam vise za kvalitet,ne kvantitet... Mogla je Tanja da uradi 5 bezveznih spotova,ali nije,ona je uradila 1 visokobudžetni!Tako to rade svjetske zvijezde. | |
|
Jasko
Број порука : 137 Registration date : 12.03.2009
| Наслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Sat Mar 21, 2009 11:26 am | |
| Slažem se s tobom! To je dokaz da je postala velika zvijezda i da ozbiljno razmišlja o svojoj karijeri. Vidimo danas kako neke pjevačice snimaju spotove za sve pjesme. Naša je Tanja snimila jedan spot koji je vrhunski. Obožavam onu šupu iz spota! | |
|
Macha
Број порука : 46 Registration date : 11.03.2009
| Наслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci Sat Mar 21, 2009 11:29 am | |
| Meni je Tanja lepa usvaki spot! mnogo volim tvoji spoti! videlasam te na jutube altka si mi i lepa lepo pevas. za Tanju spoti nisu nipotrebni ona je meni super ibez spoti. | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Tanjini spotovi i zanimljivi video-snimci | |
| |
|