TANJA KOVACEVIC
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TANJA KOVACEVIC

Tanja Kovacevic Fan Forum

HomePortalGalleryLatest imagesТражиРегиструј сеПриступи

Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:

Go down 
3 posters
АуторПорука
Jasko

Jasko

Број порука : 137
Registration date : 12.03.2009

Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Empty
ПорукаНаслов: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSun Apr 19, 2009 11:48 am

Zaslužio je da ima svoju temu! Embarassed Crying or Very sad
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

Број порука : 127
Registration date : 20.03.2009

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSun Apr 19, 2009 1:24 pm

od SAMIRE????majke nacije???i svetice i kurve ,sve po potrebi???
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

Број порука : 98

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeMon Apr 20, 2009 5:52 am

Od tebe polovnjaco nije tesko biti bolji Twisted Evil
Jasko,LJUBAVI divna tema,mislim da je najbolja i najlepsa na ovom forumu Embarassed
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeMon Apr 20, 2009 10:19 am

Polovan si olosu jedan,ne bih te htjeli ni u sekend hendu
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 4:01 am

Nisam ja polovan,ja sam iskusan! Embarassed
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 5:44 am

Ne, nisi ti iskusan ti si polovan,ja sam iskusna!!!
pozdravljam mog dragog JASKA i manijaka jasmina
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 6:25 am

Hvala hvala Very Happy
Dobio sam sliku sa Colom,UMRI! Twisted Evil
p.s. Nisi ti iskusana ti si preiskusna Crying or Very sad
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 21, 2009 8:08 am

u sve mi diraj samo u COLU ne!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
on je nesto special u mom zivotu,njemu bih dala s nogu,iza shupe na kolenima Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

p.s.
ok onda cu da ti budem uciteljica...sexi SAMIRA
Назад на врх Go down
Jasko

Jasko

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 6:43 am

Jasmin_2_hott ::
Jasko,LJUBAVI divna tema,mislim da je najbolja i najlepsa na ovom forumu Embarassed
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed

Jesi bio u prvom redu na koncertu? Mislim da sam te prepoznao u Expressu. Crying or Very sad Izašla je slika i čini mi se da sam te vidio. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 9:13 am

staaaaaaaaaaaaaa????trcim da kupim express zbog mog svalera a i zbog moje drage AZIRE sto gleda u kasike Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Jasko

Jasko

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 10:03 am

Smijem da se opkladim da je ono Aca. Embarassed Embarassed Embarassed
Uz to, na naslovnoj strani "Expressa" je sljedeći naslov: Ceca ugradila silikone u strašnji! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSat Apr 25, 2009 2:47 pm

nedostaje mi forum i "CECA PRESS" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSun Apr 26, 2009 3:23 am

Jasko ::
Jasmin_2_hott ::
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed Embarassed

Jesi bio u prvom redu na koncertu? Mislim da sam te prepoznao u Expressu. Crying or Very sad Izašla je slika i čini mi se da sam te vidio. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jesam Embarassed
Ja bicu poznata
jer sam sa Colom vidjena
u svim novinama u svim novinama ooo... Very Happy
Izasao sam i kod nas u Kuriru i pressu,a i na Pinku sam bio pustali neki insert sa koncerta pa me uvatili Embarassed
Ajd to skeniraj pa mi posalji ako mozes Smile
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSun Apr 26, 2009 7:58 am

Sta degena molis,evo mene kupicu ti ja express pa kad se vidimo predacu ti Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeSun Apr 26, 2009 4:58 pm

Sami ti si mi jedina nada ovaj raspali Jasko mi sigurno nece kupiti,dabogda overio Mad
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeMon Apr 27, 2009 7:02 am

Samira UMRI! Twisted Evil

Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Dscf1463
Necu da postavim iz drugog ugla,jer ne zelim da drkaju na moje slike! pff
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeMon Apr 27, 2009 10:05 am

Cola je legenda,obozavam ga znaci obozavam!!! Very Happy Very Happy Very Happy
Назад на врх Go down
Jasmin_2_hott

Jasmin_2_hott

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 28, 2009 9:07 am

Moja devojka Svetlna Aleksic uradila je novi set fotografija: Crying or Very sad

In bed with Queen:

molimo clanove da ovake stvari na stavljaju na forum vas admin srki
Назад на врх Go down
SAMIRA DICK

SAMIRA DICK

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeTue Apr 28, 2009 9:50 am

Varas me sa ovom fuksom??? Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Jasko

Jasko

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitimeThu Apr 30, 2009 9:56 am

Otkud mi skener? Ne znam ni šta je to ni za šta služi. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:   Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim: Icon_minitime

Назад на врх Go down

Jasmin_2_hot - bolji od same Tanje! :vrištim:
Назад на врх 
Страна 1 of 1
 Similar topics
-
» Fotogalerija Tanje Kovačević!
» POZDRAV FORUMASI TANJE
» slika tanje kovacevic
» za sada evo par slikica tanje a uskoro najnovije
» veliki pozdrav od tanje za sve moje fanove